ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

17:07
КПП Опель Мовано 2,3 . Поломка механічної коробки передач Рено Мастер 2,3. Шум кпп Ніссан NV400

Особливості ремонту коробки перемикання передач автомобіля

Ремонт КПП  на Рено Мастер 2,3 чи Опель Мовано 2,3 дці— досить складне завдання, особливо, якщо вона автоматична, оскільки до її складу входить електронний пристрій управління. Краще не доводити КПП до стану ремонту, а частіше відвідувати технічний сервіс.

Щоб не довести ситуацію до заміни КПП, потрібно дотримуватися основних правил:

- Не давати буксувати автомобілю;
- Різко не розганятись та не гальмувати;
- Регулярно міняти мастило та головне не економити на ньому;
- Прогрівати двигун до робочої температури.

Іноді визначити, що з КПП Рено Мастер 2,3 щось не так, буває важко. Наступні фактори повинні змусити вас бити на сполох:

- Тече мастило або при заміні змінює колір;
- Чути шуми, стукіт, удари при перемиканні передач;
- Автомобіль їде ривками;
- Якщо неправильно включаються передачі;
- Пробуксовування та зниження динаміки руху.

Якщо ви вирішили зайнятися самостійним перебором КПП, то не найкраща ідея. Тільки на перший погляд здається, що це легко. Можна зробити ще гірше, що доведеться замінити КПП зовсім. Тому краще звернутися в спеціалізований сервіс, де проведуть діагностику, а після ремонт.

Помітили, що ваша коробка передач працює не як зазвичай? Це перший сигнал приїхати до нас на СТО по ремонту КПП Рено. Наші фахівці все перевірять та відремонтують. Подбайте про свою безпеку та комфортну їзду. І пам'ятайте, стежити за автомобілем та вчасно обслуговувати його дешевше, ніж потім замінювати КПП.

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 189 | Добавил: renomaster | Теги: Мовано, ізітронікреномастер2, запчастей для автомобилей, КПП, маховик, роботнаРеноТрафік, Коробкапередачрено, Маховик двигателя на рено мастер 2. | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
avatar