ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:20
Коробка передач на Опель Мовано чи Рено Трафік

RBService

Рено Бус Сервіс Київ
Ремонт РКПП на Рено Трафік і Рено Мастер, Опель Віваро, Ніссан Прімастар - це не проста заміна вийшовшої з ладу деталі. Ми проводимо повну діагностику коробки передач, робота, в ході якої виявляємо причину її поломки. Усвідомлення джерела проблеми дозволяє максимально ефективно проводити всі ремонтні заходи.
Ми проводимо як запланований ремонт роботизованої кпп на Ніссан NV 400 і Nissan NV 300, так і надаємо допомогу в екстрених ситуаціях. Якщо коробка передач неадекватно реагує на ваші дії, подальше пересування на автомобілі стає небезпечним для життя. Просто зателефонуйте нам: ми надамо вам кваліфіковану  консультацію. Ви можете зв'язатися з нами в будь-який Робочий час.
Ви можете отримати комплексний ремонт коробки передач Рено Трафік і часткову заміну деяких її деталей. Наприклад, заміна зчеплення роботизованої КПП - відмінне рішення в разі, коли коробка відмовляється працювати саме через неполадки в цьому вузлі транспортного засобу.
Ремонт РКПП в нашому сервісі - це:
• попередня діагностика коробки передач;
• виявлення першопричини поломки;
• усунення причин неполадок;
• ремонт або заміна з.ч., що вийшли з ладу ;
• перевірка працездатності системи.
Доступні ціни та інші наші переваги
Скільки коштує ремонт РКПП? Сума залежить від кількості запчастин, яким потрібна заміна, і складності самого заходу. Ціна ремонту РКПП в кожному випадку розраховується індивідуально. У будь-якому випадку ви не отримаєте величезних фінансових витрат: головна наша мета - допомогти клієнту.

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 278 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
avatar