ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

20:55
Ходова частина Опель Мовано чи Рено Мастер

СТО Рено Бус Сервіс Київ
вул. Янтарна 7/5
м. Київ

н.тел. 063 822 34 00
н.тел. 098 822 34 00

Стук в передній підвісці Рено Трафік чи Опель Віваро, причини і методи усунення проблем.
Кожен досвідчений автовласник знає, що шуми різного роду під час їзди свідчать про несправності в ходовій частині машини. Керувати такою машиною може бути досить небезпечно, а бездіяльність призвести до більш серйозних поломок. У разі, коли визначити джерело стуку вдається самостійно, то і зробити ремонт в більшості випадків можна без відвідування автосервісу.

Однак слід розуміти, що причинами виникнення шумів, стуків в передній підвісці можуть бути не тільки деталі підвіски, але і зношені частини рульового механізму, гальм, а в деяких випадках навіть двигуна. З цієї причини при виявленні підозрілого звуку рекомендується провести повноцінну діагностику Вашого Рено Трафік чи Рено Мастер.

- Огляд сайлентблоків
На першому етапі діагностики потрібно перевірити стан сайлентблоків в важелях підвіски. Для цього необхідно використовуючи інструмент поздовжньо і поперечно зміщувати важіль. У разі якщо будуть виявлені люфти або пошкодження в гумовій оболонці, то необхідно звернути на це увагу. Саме ці фактори можуть стати причиною виникнення лишніх, неприємних звуків при русі.

Більша частина підвіски має розбірну структуру. В такому випадку замінити можна лише сайлентблок . Для цього слід зняти важіль і видавити зіпсовану деталь. Місце посадки сайлентблока потрібно очистити і змастити мастилом, щоб зменшити тертя при монтажі нового блоку.

-Перевірка амортизаторів
У системах підвіски і амортизації може виникати найбільша концентрація сторонніх шумів. Для діагностики цих вузлів автомобілісту не обійтися без автомобільного підйомника, чи підіймаючого домкрата.

Стійка амортизатора може виявитися тим самим проблемним місцем, що провокує сторонні звуки. Глухий стукіт, погана стійкість авто в поворотах, (плавання) кузова по вертикалі, в більшості випадків є показником того, що в стійці мають місце різні дефекти.
У разі виявлення проблем в амортизаторах їх слід замінити парно незалежно від стану іншого.

-Стуки в гальмах
Нерідко причиною стукоту при їзді можуть бути гальма. Це можна виявити безпосередньо під час руху, коли пригальмовуючи, шум зникає, а відпускаючи педаль, шум знову появляється . Це свідчить про неполадки пов'язаних з гальмівною системою, колодками, суппортами.

Для визначення самої причини потрібно демонтувати колесо, а кермо вивернути так щоб супорт і колодка вийшли назовні. При цьому, скоріш всього, можна побачити відшарування накладки від основи гальмівної колодки. Найчастіше це виникає при використанні колодок поганої якості, і відшарування може статися відразу після заміни. Зношені колодки потрібно обов'язково замінити, це пов'язано не тільки з комфортом при їзді, але і безпекою руху.

На закінчення варто відзначити, що визначення і усунення шумів в передній підвісці машини Рено Трафік чи Рено Мастер завдання цілком здійсненне для кожного. Однак при відсутності елементарних знань по влаштуванню вищеперелічених вузлів і механізмів краще звернутися за допомогою в автосервіс.

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

 

 

 

 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 692 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar