ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:01
Гальмівна рідина на Рено Трафік та Рено Мастер

RBService

Рено Бус Сервіс Київ

Гальмівна рідина, заміна та провірка якості.

Існує два основних способи перевірки гальмівної рідини:

Перевірка рівня гальмівної рідини.
Перевірка якості гальмівної рідини.

Рівень гальмівної рідини (перевірка)
Перевірку рівня гальмівної рідини можна здійснити візуально. Для цього вам необхідно звернути увагу на бачок гальмівної системи, який знаходиться в моторному відділі, де знаходиться гальмівна рідина.

У сучасних авто ці бачки зроблені з прозорого пластику, тому ви легко зможете побачити рівень гальмівної рідини. На самому бачку є спеціальні мітки, які вказують, чи потрібно доливати рідину чи ні.

У тому випадку, якщо знадобитися долити рідину, спочатку уважно огляньте всі видимі місця з'єднань вузлів гальмівної системи, щоб переконатися в тому, що гальмівна рідина ніде не витікає.

Перед тим, як перевірити рівень гальмівної рідини постарайтеся згадати про те, коли ви в останній раз робили заміну гальмівних колодок або дисків. Природний знос цих деталей призводить до того, що рівень гальмівної рідини в бачку може знизитися.

Перевірка якості гальмівної рідини.

Перевірка якості гальмівної рідини - необхідна процедура для кожного автомобіля, без вийнятків! Цю процедуру потрібно робити хоча б один раз на рік. Для чого ж потрібно перевіряти не тільки рівень, а й якість рідини, запитаєте Ви?

Справа в тому, що гальмівна рідина гігроскопічна, тобто вона вбирає в себе вологу. І якщо, з яких-небудь причин, відсотковий вміст вологи в гальмівній рідині перевищить норму, вона перестає виконувати свої прямі функції.

Для цього існує прилад для перевірки гальмівної рідини - спеціальний тестер. Він точно визначає стан рідини в вашому автомобілі.

На нашому СТО, цю процедуру ми робимо безкоштовно. Таким чином, перевіривши рівень і якість гальмівної рідини, а також переконавшись, що гальмівна рідина не протікає, ви будете спокійні за свою безпеку та безпеку своїх пасажирів.

 

 

 

 

 

 

Також пропонуємо 

СТО Рено Бус Сервіс Київ, вул. Янтарна 7/5, м. Київ.

Ремонт робота Рено Мастер

Ремонт ізітроніка Рено Трафік 

Ми пропонуємо наступні поширені послуги: комп'ютерна діагностика Renault Master і Renault Trafic ремонт двигуна Рено Мастер (ремонт поршневий, заміна ременя ГРМ, ремонт турбіни, стартера, радіатора і інших елементів ДВС) ремонт гальм Рено Трафік, заміна колодок, дисків і супортів ремонт коробок передач Рено Трафік (КПП і РКПВ), заміна зчеплення в зборі, диска або корзини зчеплення ремонт ходової Рено Мастер, заміна стійок стабільзатора, амортизаторів, сайлентблоков ремонт рульового керування Renault Trafic, заміна рульових тяг Renault Master заміна витратних (заміна масла, заміна фільтра повітряного, масляного, паливних фільтровного, фільтра салону) заміна свечейподогрева двигуна на Рено Мастер ремонт форсунок Рено Трафік на всіх двигунах, регулювання уприскування, демонтаж і ремонт дизельних форсунок програмування ЕБУ ремонт електріктро обладнання Рено Трафік видалення фільтр сажі, ремонт роботізірованих коробок передач Рено Трафік і Рено Мастер #ремонтреномастер #кппренотрафік #роботрено #ізітроніктрафік # кппмастер #rbs #renaultmaster #renaulttrafic #шротрено #запчастинитрафік #маслореномастер #колодкитрафік

 

 

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 587 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/1

Всего комментариев: 0
avatar