ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

22:44
Ремонт Опель Віваро чи ремонт Рено Трафік 1,6 Київ

Опель Віваро – відносно молодий автомобіль: він випускається лише з 2001 року.
У нього можуть бути бічні двері як з одного, так і з обох боків. Задні двері бувають орними або підйомними. У кабіні є можливість встановити 3 передні сидіння.
У моделі 2-х літровий турбодизилевий двигун. Він економічний та тяжкий. Щоправда якість використовуваної солярки безпосередньо впливає тривалість роботи двигуна. Так форсунки в системі безпосереднього упорскування можуть протриматися до 170 тисяч кілометрів пробігу, після чого їх потрібно буде змінити.

У яких ще випадках може знадобитися ремонт Opel Vivaro
У цій моделі паливні фільтри часто забиваються. Змінювати їх доведеться кожні 10 тисяч кілометрів пробігу. Особливо дана проблема буде актуальною в холодну пору року, коли багато висновків зі стінки паливного бака потраплятиме в солярку. Через те, що фільтр складно очищати своєчасно (у нього непрозорі стінки та рівень засміченості неможливо оцінити візуально), власники Віваро встановлюють сепаратор.

Ця модель від Опеля обладнана 6-ступінчастою коробкою передач, яка потребує своєчасного догляду. В ідеалі потрібно міняти олію приблизно раз на кожні 30 000 кілометрів пробігу.
Зчеплення в Опелі Віваро досить якісне, але педаль зчеплення може западати. У таких випадках необхідне прокачування приводу зчеплення з використанням якісної рідини (бажано імпортного виробництва).

Нерідко в Опель Віваро ремонт підвіски стає необхідним.
Вона цілком комфортна та м'яка, але при цьому не любить ґрунтових доріг. Щодо гальмівних колодок, то вони протягнуті до 40 000 кілометрів пробігу.

Отже, Opel Vivaro можна сміливо назвати стильною, економічною та комфортною машиною з відносно невисокою ціною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 745 | Добавил: melnikoff | Теги: Ремонт Опель Виваро | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar