ru uk en
Ремонт Опель Мовано, Виваро, Opel Movanо, Vivaro, разборка, сто

<<< ПОДПИШИСЬ НА НОВОСТИ >>>

19:22
Мастило для Рено Мастер та Трафік 5w40

Огляд моторного масла Elf Evolution 900 NF 5w-40 для Рено Трафік та Рено Мастер
Трохи слів про виробника - історія цієї французької компанії починається з 1939 року, цей бренд рекомендують в свої автомобілі такі виробники як Renault, Dacia і Datsun, так само він є виробником оригінальних масел для корпорації Renault-Nissan.

C 2000-го року компанія Elf об'єднався з п'ятої за величиною в світі нафтогазовою компанією Total. В тому числі, це один з перших фірмових продуктів, який з'явився на ринку СНД і до сих пір є популярним не тільки у нас, але у всьому світі.


Твердження виробника
На етикетці вказано безліч абревіатур та маркувань. За ним ви можете здогадатися, про те підходить вам цей продукт чи ні. У яких випадках варто його застосовувати і дізнаєтеся про його склад.

Elf Evolution 900 NF 5w-40 - це високоякісне всесезонне моторне мастило, розроблене на передових технологіях синтезу Elf, тобто це мастило виготовляється на синтетичній основі.

Підходить для всіляких бензинових і дизельних двигунів, правда, з деякими обмеженнями, про які ми поговоримо трохи пізніше.

Evolution назва лінійки моторних масел для легкових автомобілів.
900 означає, що це масло виготовлено на синтетичній основі.
NF це власне назва самого продукту.

Що таке 5w-40?
5w - низькотемпературна в'язкість моторного мастила, w означає winter(зима). Для того щоб дізнатися температуру безпечного пуску двигуна, треба від цієї цифри відняти 30. У даному конкретному випадку це -25 градусів за Цельсієм.
40 - високотемпературна в'язкість моторного мастила. Чим вище цей показник, тим більше в'язкість його при робочих температурах двигуна. Цей показник дуже чітко прописаний в паспорті до вашого автомобіля Рено Мастер чи Рено Трафік і експериментувати з ним не варто.


Як переконатися, що мастило оригінальне і не підроблене?
На превеликий жаль, в світі велика кількість підробленого товару, і ця проблема часто продаються і популярних брендів, від якої нам поки що нікуди не дітися. 

Купуйте продукти в офіційних пунктах продажу торгової марки Elf, одним з яких ми. 

 

 

 

 

 

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Ремонт микроавтобусов Opel | Просмотров: 395 | Добавил: renomaster | Рейтинг: 5.0/2

Всего комментариев: 0
avatar